NAŠ PAKET POGODNOSTI

NAŠ PAKET POGODNOSTI

Letnje vreme je već uveliko stiglo sa temperaturama preko 30°C, a metereolozi predviđaju da nam najtopliji dani tek predstoje kao i jedno od najtoplijih leta u poslednjih 10 godina. Zato smo se mi u I-taxi-ju postarali da našim putnicima obezbedimo paket pogodnosti, za što prijatniju vožnju po ovim vrelim danima.

Šta čini naš paket pogodnosti?

Prva i najverovatnije najvažnija stavka jesu naša redovno održavana i klimatizovana vozila. Možemo da garantujemo da će Vas naše vozilo uvek pored pravovremenosti na tačnoj adresi, sačekati potpuno rashlađeno zarad vašeg ugođaja i prijatnije vožnje do Vaše destinacije.

Šta je garant ovoga?

Svako naše vozilo pored rigorozne tehničke kontrole prolazi i kontrole ispravnosti klima uređaja i nivoa freona u njima sa tim da je ovaj tip kontrole u I taxi-u postao standard koji se mora ispoštovati kako bi se neko vozilo uopšte našlo Vama na raspolaganju.

Šta je to još u paketu pogodnosti?

U bilo koje doba dana, naše vozilo možete poručiti bilo putem aplikacije I-taxi navigator, pozivanjem nekog od naših brojeva, porukom putem Viber-a ili WhatsApp-a. Čak Vam je na raspolaganju rezervacija vožnje putem našeg sajta za datum i vreme kad je Vama to potrebno, a naši redovni putnici su potvrda, ne samo kvaliteta, već i toga da se uvek nađemo za Vas u pravo vreme i na pravom mestu nebitno od načina poziva za koji se odlučite .

Ono što je možda još bitno jeste da naša vozila ne morate čekati na suncu ili kiši, jednostavno je potrebno da sačekate sms sa potvrdom da je Vaše vozilo stiglo na adresu i možete se uputiti ka Vašoj destinaciji.

Šta je razlog svemu ovome?

Znamo da svaki poziv upućen nama predstavlja pruženo poverenje. Nama je bitno da svaki put kada nam neko priušti to, bilo prvi ili sto prvi put, damo naš maksimum, kako u brzini, tako i u apsolutnom ugođaju i doživljaju vožnje sa nama.