O nama

U najkraćem...

I-taxi je osnovan 2004. godine kao prva privatna taksi firma u Zrenjaninu.

Sve što radimo zasniva se na vrednostima u koje iskreno verujemo:

Potpuno smo posvećeni stalnom unapređenju kvaliteta naših usluga i zadovoljstvu naših korisnika kako bi bili njihov pouzdani servis od poverenja na koji mogu da se oslone 24 časa svakog dana tokom cele godine.

i taxi novi izgled
WEB ZREPOK OFFICE 00007

Reč vlasnika

Dragan Vidaković

Ne tako davno, taksi je bio simbol luksuza i statusa.

U današnjem savremenom svetu koji se menja velikom brzinom i kojeg karakterišu užurbanost i mobilnost, pouzdan, lako dostupan i povoljan gradski taksi prevoz je postao potreba i deo svakodnevnice svih nas koji živimo u urbanim gradskim sredinama.

Prepoznali smo ovu potrebu i kod naših sugrađana, ali i svih onih koji sve više i češće posećuju naš prelepi grad. Zato se svakodnevno trudimo ne samo da je zadovoljimo na najbolji mogući način, već i da postanemo jedan od najprepoznatljivijih simbola ovog grada sa kojim se može ponositi svako ko ga iskreno voli.

Pored svega, svesni smo i da živimo u vremenu u kojem je sve više društvenih kontakata, ali i sve manje prijatelja. Znamo i da su pravi prijatelji poput zvezda – ne vidiš ih uvek, ali znaš da su uvek tu… U sazvežđu vaših potreba, nastojimo da u nama prepoznate pravog prijatelja na kojeg uvek možete računati i koji je tu zbog vas da reši svaku vašu potrebu za prevozom… 24/7/365.
Dragan Vidaković, vlasnik

Misija

Stalnim vlastitim unapređivanjem i primerom doprinositi konstantnom poboljšanju usluge taksi prevoza u Zrenjaninu kako bi njegovi stanovnici i gosti imali kvalitetan i pristupačan taksi prevoz.

Vizija

Vodeći taksi prevoznik u Zrenjaninu sa prepoznatljivim brendom „ i “ kao simbolom kvalitetne i pouzdane usluge po pristupačnim cenama.

Ideja vodilja u poslovanju

Korisnik naše usluge i njegovo zadovoljstvo je najvažniji zadatak koji postavljamo pred nas.
Svrha našeg poslovanja je biti na usluzi korisnicima naših usluga, jer oni ne zavise od nas, nego mi zavisimo od njih – oni su cilj našeg posla.
Mi ne činimo njima uslugu time što ih uslužujemo, već oni nama čine uslugu time što nam daju priliku da ih uslužimo. 

Pouzdana vozila

Jednoobrazna, vizuelno prepoznatljiva vozila, srednje klase, vrhunskih performansi, redovno održavana u ovlašćenim servisima, opremljena najsavremenijom opremom za obavljanje taksi prevoza koja omogućuju pun komfor putnicima, a taksi vozačima uživanje u poslu.

PROVERENI VOZAČI

Pažljivo odabrani, dobro obučeni i odlično motivisani taksi vozači, dobri ljudi u koje možete imati poverenje.

Minimalna cena

Našim korisnicima usluga obezbeđujemo maksimalan kvalitet usluge po minimalnim ekonomskim cenama koje određuje grad Zrenjanin.

LAKO I BRZO PORUČIVANJE VOZILA

Klasično: pozivanjem broja fiksne telefonije: 566 566
Savremeno i besplatno: pozivanjem broja za besplatni poziv: 0800 111 566
Putem Viber bota (kliknite ovde za Viber bot-a)
Pozivanjem ili slanjem poruka preko „Viber“-a i „WhatsApp“-a na: 065 566 1 566
Putem mobilne aplikacije I-taxi (Google play (klikni ovde za Google Play) i App store (klikni ovde za App store )
Ukoliko pozivate naš dispečerski centar sa mobilnog telefona ili putem android aplikacije, prilikom dolaska vozila na Vašu adresu stiže Vam besplatno SMS poruka sa obaveštenjem da Vas vozilo čeka na adresi, tako da ga ne morate čekati na ulici.

JEDINSTVENA MOBILNA APLIKACIJA

Našim korisnicima obezbeđujemo maksimalan kvalitet usluge po minimalnim ekonomskim cenama koje određuje Grad Zrenjanin svojom gradskom odlukom i ispod kojih u skladu sa zakonom o prevozu ni jedan taksi prevoznik nema pravo da pruža usluge niti na te cene odobrava bilo kakve popuste. Usluge taksi prevoza u Zrenjaninu su među najnižim u Srbiji! Verujemo da je I-taxi svojim posvećenim radom i konstatnim ulaganjem u kvalitet usluge i snižavanje troškova poslovanja ključno doprineo na tržištu konkurencije u Zrenjaninu da to tako bude.

Poslujemo u kontinuitetu duže od 15 godina i u Zrenjaninu se lako i brzo može sve saznati o nama

Ako
ste
taksista...
Ako ste korisnik
taksi usluga...

Ako ste korisnik taksi usluga, zapitaj te se:

Šta je to što očekujem od taksija?

AKO STE ONAJ KOME TREBA DOBRA REKLAMA...

Ako ste onaj koji odlučuje o propagandnim aktivnostima i pitate se:
Koji je najefikasniji i najpovoljniji način da pošaljem poruku mojim kupcima – korisnicima usluga?
Pogledajte našu ponudu za oglašavanje u našim vozilima