Naša ponuda

I-taxi OGLAŠAVANJE:

Naša vozila su idealna za Vaše komercijalno oglašavanje. U mogućnosti smo da vam ponudimo više opcija: spoljno oglašavanje (nalepnice sa reklamnim porukama na vozilu, svetleće reklame na krovu vozila) i unutrašnje oglašavanje (podela reklamnog materijala mušterijama u vozilu, oglašavanje na tablet uređajima, presvlakama za sedište itd.).

Za uslove oglašavanja i više informacija obratite se na 069/820-8992.

PONUDA MARKETINŠKIH USLUGA

Svako naše vozilo u proseku mesečno odradi 650–700 vožnji i preveze oko hiljadu putnika sa ukupno pređenih oko 5.000 km i sva naša vozila su aktivna u kretanju 10–12 sati na dan u najfrekventnijem periodu dana i veoma su uočljiva.

MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANJA SA STANDARDNOM PONUDOM:

1. REKLAMNE NALEPNICE NA VOZILIMA

Podrazumeva postavku samolepljivih nalepnica u skladu sa Vašim idejnim rešenjem na vidljivim mestima na vozilu koja su manje podložni prljanju tokom eksploatacije vozila. Nudimo dve pozicije:

1. Postavka reklamne nalepnice na zadnjim krilima (blatobranima) vozila (2 kom) – maksimalnih dimenzija 18cm visine i 45cm širine: 5 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu

oglas-1-1

2. Postavku reklame na zadnjem staklu vozila vozila – maksimalnih dimenzija 8cm visine i 125cm širine: 10 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu.

Picture1

Za slučaj da se opredelite za obe pozicije odobravamo popust od 20% što znači da bi u tom slučaju cena za obe pozicije bila 12€ + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu

2. REKLAMA NA TABLET UREĐAJU U VOZILU

Podrazumeva prikaz reklame u vidu slike ili video spota na celom ekranu tablet urađaja u vozilu koja se smenjuje u ciklusu od po 15 sekundi sa drugim reklamama u toku vožnje putnika (maksimalan broj reklama koje se prikazuju na našim tabletima je 5 reklama. Zakup jedne reklame na tabletu u jednom vozilu na mesečnom nivou nudimo za 1 € + PDV.

Picture2

3. PODELA REKLAMNOG MATERIJALA

Podrazumeva podelu raznog štampanog reklamnog materijala (vizit karte, flajeri raznih formata, brošure i slično) putnicima od strane taksi vozača. Podela za tiraže:
Do 5.000 komada: 5.000,00 dinara
Od 5.000-10.000 komada: 9.000,00 dinara
Od 10.000-15.000 komada: 12.000,00 dinara
Od 15.000-20.000 komada: 14.000,00 dinara
Preko 20.000 komada: 15.000,00 dinara

4. REKLAMA NA NASLONU ZA GLAVU

Podrazumeva vezene ili štampane reklame na zadnjoj strani oba prednja naslona za glavu, u skladu sa Vašim idejnim rešenjem, tako da su jasno vidljivi putnicima na zadnjim sedištima (po našim podacima, 85% putnika se prevozi na zadnjim sedištima).
Ovaj vid reklamiranja nudimo za 1 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu.
NAPOMENA: Trošak izrade navlaka je vaš. Ova ponuda podrazumeva i ugovor na minimum od godinu dana.

Picture3

5. SVETLEĆA REKLAMA NA KROVU VOZILA

Podrazumeva postavku svetleće reklame na krovu vozila, dimenzija 60*40 cm na bočnim stranama gledano u pravcu kretanja, i koja je u noćnim satima osvetljena.
Ovu reklamu nudimo za 10 € + PDV po jednom vozilu na mesečnom nivou uz Vašu pripremu. Minimalni rok zakupa je 3 meseca. Ukoliko se ugovori zakup na godinu dana i plati unapred u celosti zakup, dobija se dodatnih 6 meseci gratis.

Picture4

6. REKLAMA NA ZAŠTITNOJ BARIJERI

Zbog situacije u vezi sa pandemijom korona virusom, od juna 2020. godine smo uveli kao prva taksi firma u Zrenjaninu, providne zaštitne barijere između vozača i putnika na zadnjem sedištu vozila, a sve u cilju bolje zaštite i naših taksista i putnika.

Na samoj barijeri iza uzglavlja ukazuje se dobra prilika za postavkom nalepnica sa reklamnim porukama.

Ponuda podrazumeva postavku dve nalepnice dimenzije u okvirima uzglavlja za prednja sedišta.

Ovu reklamu nudimo za neto 300€ mesečno za kompletnu flotu vozila (63).

U slučaju zakupa na dva meseca, popust: 10%

U slučaju zakupa na tri meseca, popust: 20%

U slučaju zakupa na šest meseci, popust: 30%

NAPOMENE:
• U ponuđene cene reklamiranja nije uračunata izrada reklamnog materijala, a jeste naša postavka ili ugradnja;
• Plaćanje je na mesečnom nivou sa izdavanjem fakture poslednjeg dana u mesecu za taj mesec i sa valutom plaćanja od 15 dana.
Za uslove oglašavanja i više informacija obratite se na 069/820-8992