NAŠ NOVI IZGLED…

nas-novi-izgled

U želji da naša usluga i vozila budu prepoznata u našem gradu ne samo kao pouzdan i povoljan način prevoza već i kao ukras naših ulica, odlučili smo da izvršimo redizajniranje našeg brenda i učinimo ga jednostavnijim, svedenijim, modernijim i upečatljivijim.
Distinktivni izgled, sa pojednostavljenim bojama i našim prepozanatljivim logotipom je tu da prezentuje našu firmu na efektan i estetski lepši način.

novi izgled

Ono što nam je bilo bitno jeste da novi brending predstavlja odraz naše jedinstvenosti i otuda je vidno istaknuto slovo “I” kao prvo slovo firme IMPEL čiji je osnivač i vlasnik I-taxija. U skladu sa nazivom firme osnivača i njegovim prevodom na naš jezik “IĆI NAPRED”, mi idemo dalje i nastavljamo da prvi iskoračujemo sa novitetima i promenama na tržištu taksi usluga u gradu.

nas-novi-izgled-auta

Zadržali smo naš pamtljiv i orginalan slogan “ni 5 ni 6 već 566 566” kao najbolji način za pamćenje broja telefona koji ima najdužu tradiciju pozivanja taksi službe u našem gradu. Na vozilima sada dominira bela boja zbog želje da još više dođe do izražaja čistoća i urednost vozila koja vas prevoze.

novi izgled taksija

Osvežen izgled naših vozila, dao je potpuno novu dimenziju našoj prezentaciji, bacajući potpuno novo svetlo na moderan dizajn koji ne odbacuje našu tradiciju već je upotpunjuje, nadograđuje i u potpunosti joj ostaje komplementaran. Verujemo da vam se novi izgled našeg brenda dopada, a mi obećavamo da će se naša usluga još više unapređivati i ići u korak sa novim vremenom i vašim potrebama.