Зашто I-taxi?

i-taxi-front-1

1. ДУГОГОДИШЊЕ ИСКУСТВО

Послујемо у континуитету од 4. августа 2004. године и за то време смо превезли преко 20 милиона људи у нашим возилима тако да је много оних који могу посведочити своја искуства у коришћењу наших услуга.

2. ПРОВЕРЕНИ ВОЗАЧИ

Пажљиво одабрани, добро обучени и одлично мотивисани такси возачи, добри људи у које можете имати поверење.

3. ПОУЗДАНА ВОЗИЛА

Једнообразна, визуелно препознатљива возила, средње класе, врхунских перформанси, редовно одржавана у овлашћеним сервисима, опремљена најсавременијом опремом за обављање такси превоза која омогућују пун комфор путницима, а такси возачима уживање у послу.

4. ЗАГАРАНТОВАНА БЕЗБЕДНОСТ

Безбедност и сигурност наших корисника услуга је приоритет у нашем пословању и зато водимо рачуна не само о редовним здравственим прегледима наших возача и редовним и ванредним прегледима возила већ и о законитости целокупног нашег пословања како наше странке не би имале било каквих непријатности приликом контрола надлежних инспекцијских органа.

Осим тога, сва наша возила и људи у њима су осигурани, а о безбедности наших возача и путника брине и безбедносна агенција ПАТРОЛ 023.

5. ЛАКО И БРЗО ПОРУЧИВАЊЕ ВОЗИЛА

Класично: позивањем броја фиксне телефоније: 566 566
Савремено и бесплатно: позивањем броја за бесплатни позив: 0800 111 566
Позивањем или слањем порука преко „Viber“-a и „WhatsApp“-a на: 065 566 1 566
Путем мобилне апликације I-taxi („Google play и Play store“)
Уколико позивате наш диспечерски центар са мобилног телефона или путем андроид апликације, приликом доласка возила на Вашу адресу стиже Вам бесплатно SMS порука са обавештењем да Вас возило чека на адреси, тако да га не морате чекати на улици.

6. ЈЕДИНСТВЕНА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Развили смо сопствену апликацију као плод нашег великог искуства у овом послу и знања и умећа швајцарског „CONSULTEER“-a, а све са жељом да нашим корисницима услуга обезбедимо врхунско корисничко искуство и максимално олакшамо и улепшамо коришћење такси услуга.

7. ЈЕДНОСТАВНО БЕЗГОТОВИНСКО ПЛАЋАЊЕ

Омогућено плаћање вожњи једноставно и безготовински, платном картицом, припејдом (претплатом) или сакупљеним наградним поенима из електронског новчаника. Довољно је само приликом поручивања одабрати жељену опцију плаћања и наплата ће се по завршеној вожњи аутоматски обавити,
Могуће је и другим корисницима апликације уплатити припејд допуну, једноставно преносом новца са платне картице – рачуна на рачун другог корисника и-такси апликације којем се жели поклонити припејд. Довољно је само знати број мобилног телефона особе којој се жели уплатити депозит и да је тај број повезан са и-такси апликацијом.

8. СТАЛНО УНАПРЕЂУЈЕМО НАШ ПОСАО И ПРАТИМО САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Први смо такси превозник у Зрењанину и међу првима у Србији који је увео нов начин дистрибуције позива и комуникације са такси возачима путем интернет технологије.
У нашим возилима нема радио станица и непотребне буке коју они производе, а Ви сте поштеђени сувишних разговора између диспечера и такси возача.
У свим нашим возилима имате бесплатан приступ интернету (free WiFi).

9. ПРЕПОРУКЕ ЗАДОВОЉНИХ КОРИСНИКА ЧИНЕ НАС ДРУГАЧИЈИМ У ОДНОСУ НА КОНКУРЕНТЕ

I-taxi је такси фирма у Зрењанину са највише закључених дугогодишњих уговора о такси превозу са фирмама како страним тако и домаћим. Са нама се возе: MECAPLAST, POMPEA, FULGAR, GOMEX и још 40 најзначајнијих ЗР фирми.

10. ВОЗИМО ПО МИНИМАЛНИМ ЕКОНОМСКИМ ЦЕНАМА

Нашим корисницима обезбеђујемо максималан квалитет услуге по минималним економским ценама које одређује Град Зрењанин својом градском одлуком и испод којих у складу са законом о превозу ни један такси превозник нема право да пружа услуге нити на те цене одобрава било какве попусте. Услуге такси превоза у Зрењанину су међу најнижим у Србији! Верујемо да је I-taxi својим посвећеним радом и констатним улагањем у квалитет услуге и снижавање трошкова пословања кључно допринео на тржишту конкуренције у Зрењанину да то тако буде.