О нама

У најкраћем...

I-taxi је основан 2004. године као прва приватна такси фирма у Зрењанину.

Све што радимо заснива се на вредностима у које искрено верујемо:

Потпуно смо посвећени сталном унапређењу квалитета наших услуга и задовољству наших корисника како би били њихов поуздани сервис од поверења на који могу да се ослоне 24 часа сваког дана током целе године.

i taxi novi izgled
WEB ZREPOK OFFICE 00007

Реч власника

Драган Видаковић

Не тако давно, такси је био симбол луксуза и статуса.

У данашњем савременом свету који се мења великом брзином и којег карактеришу ужурбаност и мобилност, поуздан, лако доступан и повољан градски такси превоз је постао потреба и део свакодневнице свих нас који живимо у урбаним градским срединама.

Препознали смо ову потребу и код наших суграђана, али и свих оних који све више и чешће посећују наш прелепи град. Зато се свакодневно трудимо не само да је задовољимо на најбољи могући начин, већ и да постанемо један од најпрепознатљивијих симбола овог града са којим се може поносити свако ко га искрено воли.

Поред свега, свесни смо и да живимо у времену у којем је све више друштвених контаката, али и све мање пријатеља. Знамо и да су прави пријатељи попут звезда – не видиш их увек, али знаш да су увек ту… У сазвежђу ваших потреба, настојимо да у нама препознате правог пријатеља на којег увек можете рачунати и који је ту због вас да реши сваку вашу потребу за превозом… 24/7/365.
Драган Видаковић, власник

Мисија

Сталним властитим унапређивањем и примером доприносити константном побољшању услуге такси превоза у Зрењанину како би његови становници и гости имали квалитетан и приступачан такси превоз.

Визија

Водећи такси превозник у Зрењанину са препознатљивим брендом „ i “ као симболом квалитетне и поуздане услуге по приступачним ценама.

Идеја водиља у пословању

Корисник наше услуге и његово задовољство је најважнији задатак који постављамо пред нас.
Сврха нашег пословања је бити на услузи корисницима наших услуга, јер они не зависе од нас, него ми зависимо од њих – и су циљ нашег посла.
Ми не чинимо њима услугу тиме што их услужујемо, већ они нама чине услугу тиме што нам дају прилику да их услужимо. 

Поуздана возила

Једнообразна, визуелно препознатљива возила, средње класе, врхунских перформанси, редовно одржавана у овлашћеним сервисима, опремљена најсавременијом опремом за обављање такси превоза која омогућују пун комфор путницима, а такси возачима уживање у послу.

ПРОВЕРЕНИ ВОЗАЧИ

Пажљиво одабрани, добро обучени и одлично мотивисани такси возачи, добри људи у које можете имати поверење.

Минимална цена

Нашим корисницима услуга обезбеђујемо максималан квалитет услуге по минималним економским ценама које одређује град Зрењанин.

ЛАКО И БРЗО ПОРУЧИВАЊЕ ВОЗИЛА

Класично: позивањем броја фиксне телефоније: 566 566
Савремено и бесплатно: позивањем броја за бесплатни позив: 0800 111 566
Позивањем или слањем порука преко „Viber“-a и „WhatsApp“-a на: 065 566 1 566
Путем мобилне апликације I-taxi („Google play и Play store“)
Уколико позивате наш диспечерски центар са мобилног телефона или путем андроид апликације, приликом доласка возила на Вашу адресу стиже Вам бесплатно SMS порука са обавештењем да Вас возило чека на адреси, тако да га не морате чекати на улици.

ЈЕДИНСТВЕНА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА

Нашим корисницима обезбеђујемо максималан квалитет услуге по минималним економским ценама које одређује Град Зрењанин својом градском одлуком и испод којих у складу са законом о превозу ни један такси превозник нема право да пружа услуге нити на те цене одобрава било какве попусте. Услуге такси превоза у Зрењанину су међу најнижим у Србији! Верујемо да је I-taxi својим посвећеним радом и констатним улагањем у квалитет услуге и снижавање трошкова пословања кључно допринео на тржишту конкуренције у Зрењанину да то тако буде.

Послујемо у континуитету дуже од 15 година и у Зрењанину се лако и брзо може све сазнати о нама

Ако сте корисник такси услуга, запитај те се:

Шта је то што очекујем од таксија?

Ако сте онај који одлучује о пропагандним активностима и питате се:
Који је најефикаснији и најповољнији начин да пошаљем поруку мојим купцима – корисницима услуга?
Погледајте нашу понуду за оглашавање у нашим возилима