Бесплатан позив
I-Taxi telefon 0800 111 566
I-Taxi ViberI-Taxi Whats Up 065 566-1-566 Facebook

Ценовник

Резервација

-
:

Актуелно

И-Такси подржао велики спортски догађај у Зрењанину И-Такси подржао велики спортски догађај у Зрењанину 11.10.2017.

И-Такси је протеклог викенда био део Зрењанинског полумаратона, једне од најзначајнијх спортских манифестација у нашем граду, ове године одржаног по други пут.

Опширније...
Извучене добитнице мајица за дојење. Честитамо! Извучене добитнице мајица за дојење. Честитамо! 07.08.2017.

Данас, 07. августа је последњи дан обележавања Светске недеље дојења. Мајице су добиле жене које су се нашле на прва три места наше листе: Мирјана Ђукић, Слађана Љубић Радуновић и Дејана Вукић Орозовић. Од срца им честитамо!

Опширније...
Подржимо дојење ЗАЈЕДНО! Подржимо дојење ЗАЈЕДНО! 01.08.2017.

У недељи која је пред нама од 01. до 07. августа, обележава се Светска недеља дојења под слоганом “Подржимо дојење ЗАЈЕДНО”. Желимо да скренемо пажњу јавности колико је дојење важно као и да пружимо подршку и олакшамо женама које доје фантастичним мајицама за дојење.

Опширније...

Услуге

Оглашавање

Оглашавање

Наша возила су идеална за ваше комерцијално оглашавање. У могућности смо да вам понудимо више опција: спољно оглашавање (налепнице са рекламним порукама на возилу, светлеће рекламе на крову возила) и унутрашње оглашавање (подела рекламног материјала муштеријама у возилу, оглашавање на таблет уређајима, пресвлакама за седиште итд.). За услове оглашавања и више информација обратите се на 064 840 2747.

Додатне услуге

Додатне услуге

У могућности смо и да обављамо превоз посебних врста пртљага као и да радимо услугу доставе на кућну адресу. Такође можемо да понудимо и услугу превоза кућних љубимаца. За више информација обратити се на 069 820 8954

ВИП услуге

ВИП услуге

Клијентима са посебним захтевима у могућности смо да понудимо и услугу „лимо сервиса“ тј. такси вожње са квалитетнијим возилима више класе. За више информација обратити се на 064 840 2747

 

Понуда за правна лица

Понуда за правна лица

За сва правна лица и предузетничке радње имамо могућност закључења уговора о услугама превоза са одложеним плаћањем и истављањем фактура са обрачунатим ПДВ-ом који се може користити у пословним књигама. За више информација обратити се на 064 840 2747

О нама

"И-ТАКСИ НАВИГАТОР" је основан 2004. године као прво приватно предузеће за организовање такси-превоза у граду Зрењанину након ИИ светског рата. До тада су се такси-превозом у Зрењанину бавили искључиво самостални такси-превозници и једно удружење таксиста.

 

Оно што најбоље говори О НАМА јесте ИДЕЈА ВОДИЉА У НАШЕМ ПОСЛОВАЊУ:

 • Корисник наше услуге и његово задовољство је најважнији чинилац и сврха нашег пословања,
 • Он не зависи од нас, него ми зависимо од њега,
 • Он није сметња у нашем послу, он је циљ нашег посла,
 • Он није спољни играч у нашем пословању, он је део нашег пословања,
 • Ми не чинимо њему услугу тиме што га услужујемо, он нама чини услугу тиме што нам даје прилику да га услужимо.

Мобилна апликација

НАЈБОЉИ НАЧИН ДА НАРУЧИТЕ ТАКСИ У ЗРЕЊАНИНУ

 

И-Такси Навигатор апликација је најбољи начин да наручите такси у Зрењанину – бесплатна и једноставна за коришћење, омогућава Вам да лако и брзо обезбедите таxи возило на жељеној адреси:

 • Наручите такси једноставно са једним кликом (не морате да памтите бројеве телефона, излажете се трошку позивања, чекате на одговор диспечерског центра, да заустављате такси на улици или га тражите по такси стајалиштима),
 • Потребно је само пар секунди и два додира екрана да позовете такси,
 • Нема потребе никоме да објашњавате где се налазите, апликација ће аутоматски лоцирати Вашу адресу користећи ГПС у Вашем уређају,
 • Пратите такси који долази по Вас на мапи у реалном времену,
 • Апликација је брза, крајње једноставна за употребу (user friendly) и нема никаквих трошкова у вези са њеним коришћењем.
 • Обезбедите себи удобну и безбедну вожњу са најбољим такси превозником у Зрењанину који се овим послом бави од 2004 године.
 • Сва наша возила су нова, редовно сервисирана, климатизована и чиста.
 • Сви наши путници су осигурани.

Preuzmi uputstvo

Упутство за инсталацију и употребу апликације
за телефоне са андроид оперативним системом.

 

I-Taxi AndroidI-Taxi iOS

I-Taxi Telefon AndroidI-Taxi Telefon iOS

 

Упознајте наш тим

Упознајте наш тим

Упознајте наш тим